Bel Ons : 03/293.93.93 - Mail : info@virahekwerken.be

Over ons

Waarom kiezen wij voor Hekwerk en Garagepoorten,

over-onsNa reeds 15 jaar ervaring met onze bedrijven Vira ramen & deuren en Renovatie Reno & Decor,is er inmiddels bij onze klanten steeds meer en meer vraag voor Hekwerk en Garagepoorten.

Klantentevredenheid, kwaliteit, duurzaamheid en oog voor detail is bij ons een absolute prioriteit.

Wij zijn er in geslaagd om aan scherpe prijzen een compleet hekwerk systeem aan te bieden van een zeer goede kwaliteit zowel voor privétuinen als bedrijfsterreinen en hebben voor u een selectie gemaakt dat zowel privé als industrieel van toepassing is.

U vind bij ons functionele omheiningen met draadpanelen, een sierhekwerk met krullen, sierpunten en ornamenten of een modern hekwerk waarin strakke vormen tot uiting komen inclusief de bijhorende poorten en poortautomatisering mogelijkheden.

Behalve voor hekwerk kan u bij ons ook terecht voor een uitgebreid gamma Garagepoorten.

Door een full automatische productie lijn is snelle levertijd gewaarborgd.

Kortom bij ons bent u op het juiste adres voor alle projecten die te maken hebben met het beveiligen van uw domein door het af te bakenen met ons Hekwerk en Garagepoorten.

Plaats je graag zelf dan is een All-in pakket mogelijk voor zelfmontage.

Alles wordt volgens uw wensen vervaardigd en vakkundig door ons professioneel montage team met meer dan 15 jaar werkervaring geplaatst.

Wij bieden u met plezier een gratis offerte aan.

Inbraakbeveiliging en security

Inbraakbeveiliging en security

Elke 15 minuten wordt ergens in ons land een inbraak gepleegd. Gemiddeld besteedt een inbreker niet meer dan 5 minuten om ergens binnen te geraken. Indien hij geen succes heeft binnen deze tijdsspanne, geeft hij het op en gaat naar een volgend slachtoffer. Elke inbraakbeveiliging heeft dus tot doel deze periode te verlengen.

Vira hekwerken zorgt voor een optimale bescherming.  Naast het weren van ongewenste bezoekers zorgt een hekwerk voor een veilige speelomgeving voor (kleine) kinderen en huisdieren.

De poorten, geïntegreerd in het hekwerk, kunnen op afstand bediend worden om zo een maximale controle over de toegang te behouden.

Kwaliteit en design

Kwaliteit en design

Alle hekwerken hebben een anticorrosie behandeling ondergaan.  Dit door galvanisatie en poedercoating.

We bieden residentiële afsluitingen in verschillende kleuren en uitvoeringen.  Van strak modern over klassiek tot romantische cottagestijl.

Ook industriële hekwerken behoren tot onze collectie.

In de VIRA hekwerken kunnen schuifpoorten, draaipoorten en voetgangersdoorgangen geïntegreerd worden.

Service en garantie

Service en garantie

Alle hekwerken worden door onze eigen medewerkers geplaatst en we bieden 10 jaar fabrieksgarantie.

Back to Top